Skip to content

Voor werkgevers

Een professioneel uitzendbureau in Nijmegen

Over De Uitzenders

De Uitzenders is een jong en professioneel uitzendbureau in Nijmegen. Met veel plezier voorzien wij werkzoekenden en zelfstandigen van een passende baan of opdracht. Onze opdrachtgevers helpen we aan de juiste medewerkers. Wij hebben oprechte interesse in jouw verhaal. Onze aanpak is persoonlijk en wij zoeken met veel aandacht en zorgvuldigheid naar de beste match tussen jou en je nieuwe werkgever of opdrachtgever. We doen wat we beloven en we zijn altijd bereikbaar. Klant of kandidaat, wij regelen het gewoon voor je.

Loop gerust eens bij ons binnen of neem contact met ons op om jouw wensen te bespreken.

Backoffice samenwerking &  certificeringen

Ook wij worden steeds meer belast met zaken die ons afleiden van onze kernactiviteiten. Op het gebied van personeel en salaris lijkt het wel alsof er elke dag nieuwe regels bij komen. Als werkgever moeten wij hiervan op de hoogte zijn én hier in de dagelijkse bedrijfsvoering rekening mee houden. Om dit alles goed te regelen zijn wij aangesloten bij Het Platform. Het Platform maakt voor ons de arbeidsovereenkomsten op, verzorgt de salarisbetalingen naar de medewerkers en factureert de opdrachtgever. Daarnaast zien zij er samen met ons op toe dat onze medewerkers altijd op basis van de juiste cao zijn ingedeeld.

Om dit te waarborgen is Het Platform lid van de NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen), en dragen zij het certificaat NEN 4400-1 (Stichting Normering Arbeid) welke halfjaarlijks wordt gecontroleerd.

Met deze samenwerking kunnen we garanderen dat de arbeidsrelatie op een solide basis wordt aangegaan, dat de administratieve processen soepel en gedegen zijn, en dat onze arbeid-juridische kennis altijd up-to-date en paraat is.