Lassers inhuren?

De Uitzenders is gespecialiseerd in het uitzenden van lassers uit binnen- & buitenland. Door onze samenwerkingsverbanden met organisaties in: Spanje, Portugal, Italië, Roemenië, Polen, Tsjechië, Engeland en Bulgarije hebben wij de grootste portefeuille vakbekwame lassers. Wij gaan ver om voor u de beste lassers te selecteren. Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke dienstverlening, dat merkt u al vanaf het eerste contact aan de telefoon. Zo gaan wij bijvoorbeeld ook op de eerste werkdag mee met onze lassers, regelen wij huisvesting en de bijkomende administratie.

Door het tekort aan vakbekwame en gecertificeerde lassers op de Nederlandse arbeidsmarkt, bieden wij ook lassers uit heel Europa. Hierdoor kunt u MIG, MAG, TIG en andere lassers inhuren om staal, aluminium, RVS en metaal te bewerken.

Wilt u gekwalificeerde, betrouwbare en flexibele lassers inhuren uit Nederland of Europa tegen een scherp uurtarief? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

Waarom kiezen voor de Uitzenders:

  • Aan u de keuze: lassers uit Nederland & Europa;
  • Scherpe tarieven inclusief huisvesting en vervoer.

Onze lassers kenmerken zich door:

  • Gecertificeerde lassers met veel ervaring en vakkennis;
  • Geen taalbarrière; de Nederlandse, Engelse en/of Duitse taal sprekend;
  • Aluminium Lassers, Staal Lassers, RVS Lassers of Mig Mag Lassers.

Aluminium Lassers, Staal Lassers,  RVS Lassers of Mig Mag Lassers inhuren?

De Uitzenders kenmerkt zich door een grote portefeuille van honderden lassers in Nederland en Europa. Hierdoor kunnen we u snel in contact brengen met geschikte kandidaten. Kortom, voor ieder project hebben wij de juiste lassers. Voor zowel: staal, aluminium, RVS en metaal hebben wij kandidaten met ruime ervaring en de benodigde certificaten.

Wij hebben geschikte kandidaten voor de volgende functies:

  • MIG lassers;
  • MIG/MAG lassers;
  • Aluminium lassers;
  • CNC-frezers;
  • CNC-draaiers;

Binnen 1 week al een lasser inhuren?

Voor iedere lasser vacature die u bij ons aandraagt kunnen wij u binnen 1 week een selectie van geschikte kandidaten aanleveren. Wij nemen zelf de sollicitatiegesprekken en benodigde testen af met alle geschikte personen op basis van de functie eisen en wensen van u als opdrachtgever. De selectieprocedure van de Uitzenders kenmerkt zich door grondigheid. In veel gevallen blijven er enkele kandidaten over die geschikt zijn voor de functie. Aan u de keus welke kandidaat u wilt. Binnen 1 week is de kandidaat geselecteerd, en desgewenst al bij u aan de slag!