Skip to content

Alle Vacatures

onze huidige vacatures

Schermafbeelding 2020-04-28 om 17.36.46

Kozijnen, deuren en dakkapel monteur (Nijmegen)

Bij een familiebedrijf in de omgeving van Nijmegen zijn ze opzoek naar een timmerman of monteur. Herken jij jezelf in het profiel van kozijnen, deuren en dakkapel monteur te Nijmegen? Wacht dan niet en solliciteer direct. Je kunt meteen aan de slag voor een lange periode met uitzicht op vast dienstverband.

Schermafbeelding 2020-04-23 om 22.46.16

Timmerman senior (Amsterdam)

Ben jij zelfstandig genoeg en gepassioneerd genoeg om de klant zijn wensen uit te laten komen tijdens het renoveren en opnieuw opbouwen van grachtenpanden in Amsterdam? Solliciteer dan direct op deze vacature!

Schermafbeelding 2020-04-28 om 17.39.05

Machinemonteur (Nijmegen)

Wegens groei bij onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een zelfstandige allround machine monteur in de betonindustrie. Wil jij werken in een snelgroeiend bedrijf in Nijmegen? Staat bij jou de snelheid en voortgang van het productieproces op 1? Het is belangrijk dat je nauwkeurig te werk gaat want jij zorgt ervoor dat alles in het proces draaiende blijft. Zie jij jezelf werken met deze mate van verantwoordelijkheid? Dan ben jij wellicht de kandidaat die wij zoeken!

Schermafbeelding 2020-04-28 om 17.39.05

Machine operator beton (Nijmegen)

Wegens groei bij onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een allround operator in de betonindustrie. Wil jij werken in een snelgroeiend bedrijf in Nijmegen? Staat bij jou de snelheid, voortgang en de besturing van het productieproces op 1? Het is belangrijk dat je nauwkeurig te werk gaat en fouten tijdig meldt bij de monteur want jij zorgt ervoor dat het eindproduct tijdig van de band af rolt. Zie jij jezelf werken met deze mate van verantwoordelijkheid? Dan ben jij wellicht de kandidaat die wij zoeken!

Schermafbeelding 2020-04-23 om 22.28.40

Conventioneel / CNC draaier (Arnhem)

Wij zijn op zoek naar een Conventioneel / CNC draaier met meerdere jaren aantoonbare ervaring. Herken jij jezelf hierin? Dan ben jij wellicht de kandidaat die wij zoeken!

Tegelzetter

Tegelzetter allround (Nijmegen)

Wegens uitbreiding van onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een allround tegelzetter die zelfstandig badkamers kan betegelen en installeren. Werk je nauwkeurig en beschik je over een flexibele instelling? Dan ben jij wellicht de kandidaat die wij zoeken!

Schermafbeelding 2020-04-23 om 22.10.43

Machinist funderingsmachine (Nijmegen)

Onze opdrachtgever is specialist in Nederland en Duitsland op het gebied van het produceren van trillingsvrije schroefpalen. Dit bedrijf heeft een druk schema en bestaat uit opdrachtgevers uit heel Nederland. Zie jij je hier zelf al werken en veel uren maken? De beloning is er ook naar!
deuitzenders-constructie-1

Graafmachinist 8 tot 13 TON (Nijmegen)

Ben jij niet vies van werken in de buitenlucht en help je soms graag een handje mee? Dan is de functie als graafmachinist bij een van onze opdrachtgevers op 8 tot 13 tons kranen iets voor jou!

Schermafbeelding 2020-04-23 om 21.46.01

Zinkwerker (Den Bosch)

Ben jij een gedreven en hardwerkende zinkwerker die zinken dak- en wandbedekking zelfstandig kan aanbrengen? Dan zoeken wij jou! Jij bepaalt in overleg met de projectleiding de volgorde van de werkzaamheden op weg naar het gewenste resultaat.

Schermafbeelding 2020-04-23 om 21.36.28

Dakdekker EPDM & Bitumen (Den Bosch)

Ben jij een dakdekker die zowel met Bitumen als EPDM kan werken? Wacht dan niet en solliciteer direct!

Schermafbeelding 2020-04-23 om 21.00.53

Stukadoor (Nijmegen)

We hebben een vacature als stukadoor in de regio Nijmegen voor echte vakman die nauwkeurig, geduldig en netjes kan werken.

deuitzenders-architect-1

Meewerkend voorman (Nijmegen)

Werk jij zelfstandig, ben jij een geboren leider, denk je oplossingen in plaats van problemen en bezit jij over een rijbewijs? Functioneer jij ook prima in teamverband en ben jij niet bang je verantwoordelijkheden te nemen? Werk je nauwkeurig en beschik je over een flexibele instelling? Dan ben jij wellicht de kandidaat die wij zoeken!

roof-truss-3339206_1920

Timmerman senior (Nijmegen)

Werken bij een leuke opdrachtgever in Nijmegen met eventueel uitzicht op vast dienstverband?

Grijp dan nu je kans en solliciteer op deze vacature!

Inschrijven
Heb je tussen onze vacatures niet meteen een geschikte baan kunnen vinden? Wil je graag dat wij met aandacht een nieuwe baan voor je gaan zoeken op basis van je cv en motivatie? Schrijf je dan vrijblijvend online in. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op en samen kijken we naar welke baan het beste bij je past.